Kivitelező partnerünk:

B&J Hűtéstechnikai Bt.

A cég alapadatai:
Cég neve: B&J Hűtéstechnika Bt.
F-gáz ügyfélazonosító: 1000000018745
Adószám: 22307721213
Képesítések:

  • HR-I (helyhezkötött)
Képesített szerelő: Istók Albert
Képesítés érvényes
H-I. kategória 2018-06-27
Minden helyhez kötött – F-ÜHG-t tartalmazó hűtőkör telepítésére, karbantartására, szervizelésére, kötelező szivárgásvizsgálatára, és – ORLA-t tartalmazó hűtőkörök hűtőköri beavatkozást nem igénylő karbantartására, kötelező szivárgásvizsgálatára, valamint – klímagáz lefejtésére, kezelésére jogosít

Split klímaberendezések telepítésének munkadíja hűtőkörönként: 60.000.-Ft + ÁFA *
A csövezési munkálatok megkezdett méterenként anyagköltség+munkadíj:6.500.-Ft+ÁFA.
Az anyagköltség tartalmazza: a szigetelt rézcsöveket, a hűtőköri csövezéssel azonos nyomvonalon,a kondenzvíz elvezetését, a kábelcsatornázást, az elektromos kábelezést. Az anyagköltség a Megrendelő igényeitől függ, hogy a berendezés elhelyezése hány méter csövezést igényel.
VRF rendszerek, hőszivattyúk, légtechnikai rendszerek, hővisszanyerős szellőztető berendezések és falfűtés/hűtés rendszerek kiépítése helyszíni felmérés és egyedi árajánlat alapján.

Klímaberendezések karbantartásának ára: 10.000.-Ft+ÁFA-tól, a berendezés típusától, és egyéb paraméterektől függően*.

 A nagyobb hűtéstechnikai rendszerek, javítása és karbantartása helyszíni felmérés és egyedi árajánlat alapján.

Kiszállási díjak:

50 km-ig 5.000.-Ft+ÁFA
51-100 km-ig 10.000.-Ft+ÁFA
100 km felett 15.000.-Ft+ÁFA

*A helyszíni sajátosságok (pl. mennyiségi kedvezmény), a Megrendelő elképzelései, munka közben felmerült probléma, vagy egyéb tényezők
befolyásolhatják az árat!

Cégünk munkatársai a klímatechnika területén több mint 20 éves szakmai tapasztalattal és naprakész szakmai ismeretekkel rendelkeznek, szem előtt tartva a Megrendelő igényeihez igazított energiatakarékos és környezetbarát hűtési és fűtési megoldásokat. A klímatechnológia területén teljes körű szolgáltatást nyújtunk a tanácsadáson, tervezésen, kivitelezésen és értékesítésen túl a javításig és a karbantartásig bezárólag.

Küldetésünk, hogy ökotudatos energiatakarékos és környezetkímélő klímatechnológia alkalmazásával valósítsuk meg Megrendelőink igényeit.

Cégünk a 14/2015. Korm. rendelet alapján regisztrált, a Klímavédelmi Hatóság engedélyével rendelkező vállalkozás!

Szakterületünk: családi házak, társasházak, szállodák, ipari létesítmények, szerverhelyiségek, kórházak és egyéb épületek hűtése, fűtése és szellőzése. Munkánk kiterjed split klímák, hőszivattyúk, hőszivattyús rendszerek, fan-coil, mennyezeti-oldalfali hűtés-fűtés, számítógép szerver helyiségek kilimatizálására,

Garancia

A cégünk által telepített termékek gyártói garanciáin felül az elvégzett munkánkra 5 év garanciát vállalunk.
Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, a +3670882-6604 telefonszámon, info@bjklima.hu  e-mail címen, vagy az ajánlatkérés menüpont alatt bizalommal keressen meg bennünket.
A munka előzetes egyszeri helyszíni felmérése és az ajánlat elkészítése díjmentes.