744px-Fujitsu-Logo.svg

A FUJITSU GENERAL klímaberendezések magas minőséget és komfortot jelentenek a világ 110 országában. Széles palettája minden igényt kielégít a legkisebb oldalfali rendszerektől a legnagyobb VRF (Airstage)  rendszerekig.

Az inverteres Fujitsu General klímaberendezések a mindennapi életet sokkal komfortosabbá varázsolják.
Az új DC inverteres rendszerek segítségével nagyobb teljesítményre és jobb hatékonyságra törekszünk.
A Fujitsu General az első cég volt az európai piacon, aki bevezette a környezetkímélő R410A hűtőközeget. Ezen felül készülékeinket különböző speciális szűrőkkel láttuk el, melyek hozzájárulnak az Ön kényelméhez, a kellemes környezet kialakításához. A siker nem csupán a kutatás és fejlesztésre fordított befektetéseknek, a szigorú japán gyártási folyamatoknak, és a berendezések kialakításának köszönhető: forgalmazóink magas színvonalú szaktanácsadást, szerelést és szervizelést nyújtanak Önnek. A FUJITSU GENERAL klímaberendezésekkel Ön csúcsminőségű, hosszú élettartamú készüléket választ.

A Fujitsu-t 1936-ban alapították. 1962-ben elindult a klímaberendezés gyártási üzletága Japán belföldi piacára, majd 1971-ben külföldre is. 1984-ben a Közép-Keleti piacon vezető helyet szerez a klímaberendezések értékesítésben. 1985-ben elindult a multi légkondicionáló berendezések értékesítése. 1996-ra elérik a teljes értékesítésben a 10 milliós készletet, amit 2001-re megdupláznak.
Jelenleg 4675 fővel a világ 40 országában a klímaberendezések értékesítésében vezető helyet tölt be.
A Fujitsu története figyelemreméltó, lendületes fejlődése máig töretlen.